Monday, July 30, 2012

Segmen Up Follower by Lieya Syaira

Pas follow blog Ain aku nak Follow blog Lieya Syaira plak... hah tu dia.. klu x up Follower aku ntah ler tu kan.. saje ler tu mmg x glamer.. kah3... glamer ker tak blakang citer.. yg penting aku ikhlas nak kenal2 ngan korang eh.... sudi2 kan la yer...

meh intai syarat2 dr Lieya Syaira plak... jom...

klu nak tau apa hadiah dia pegi tgk kat blog Lieya..

34 comments:

  1. #66 Nani follow sini dr segment yg sama ;D

    http://n-mcd.blogspot.com/2012/07/segmen-up-follower-by-lieya-syaira.html

    ReplyDelete
  2. dari segmen yang sama :D follow sini balik , thanks singgah ;) #68

    ReplyDelete
  3. datang membuat kunjungan balas dari segmen yg sama...salam ramadhan..done following here.. #69

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum, terima kasih sudi singgah, selamat bersegmen, is dah follow sini dah.

    http://iskandarx-society.blogspot.com/2012/07/segmen-up-follower-by-lieya-syaira.html

    ReplyDelete
  5. Rajin join segmen, selamat bersegmen..

    ReplyDelete
  6. Hey :D Kak Monster follow awk :D

    ReplyDelete
  7. Salam ramadhan.. thank follow kita :)
    Datang sini balas kunjungan. Dah follow awak k :)

    ReplyDelete
  8. follow u. follow me back ya :-)
    TQ

    ReplyDelete
  9. follower #80 datang lapor diri..^_^

    http://permataperjuangan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. datang dari segmen yg sama... ^_^

    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/08/segmen-up-follower-by-lieya-syaira.html

    jemput juga sertai segmen pertama saya..

    http://lokmanramli.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. Salam,
    Datang http://hanifidrus.blogspot.com/2012/08/segmen-up-follower-by-lieya-syaira.html
    Jom join Hanif Blog Bloglist (exchange bloglist)
    Hanif blog bloglist- klik sini
    Salam kenal….dan I follow sekali

    Setiap minggu saya akan merayau di bloglist
    Letakkan Hanif Blog ( http://hanifidrus.blogspot.com) di bloglist anda.
    Setiap minggu saya akan merayau di bloglist
    Tiada paksaan, yang penting kita dah kenal

    ReplyDelete
  12. Walaikumussalam.. tq...
    sy follow awk jugak..

    ReplyDelete
  13. salam perkenalan , saya dari segmen yang sama datang untuk follow wak punya blog.. done follow awk punya blog ,,, follow me back ya !! .. tq http://talhahhassan.blogspot.com/2012/08/segmen-up-follower-by-lieya-syaira.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam talha..
      ok sy follow awk..

      Delete
  14. as-salam,
    saya datang dari segmen yang sama, jemput ke blog saya :) salam Ramadhan, salam kenalan :)
    http://rafflikes.blogspot.com/2012/08/segmen-up-follower-by-lieya-syaira.html

    ReplyDelete
  15. Dari segmen yg sama...^^

    Jemput join segmen LZ

    http://lindazehan.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-sambil-beramal.html

    ReplyDelete
  16. Singgah sini smbil follow dr segmen yg sme :)

    http://lystra-lily.blogspot.com/2012/08/segmen-up-follower-by-lieya-syaira.html

    ReplyDelete
  17. Selamat Hari Raya.. jemputlah ke blog sy.tq
    http://coretan-atieynyunie.blogspot.com/2012/08/segmen-up-follower-by-lieya-syaira.html

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...